ALO, MOROIU’ SECURITĂŢII

Guvizi-dumneavoastră, mi-s ciucă de şucărit şi zău că am de ce! Auzisem de ceva vreme că nişte agarici ai securităţii, ăia scoşi în şuturi din sistem de cretini de erau, la marea tăiere de cracă din decemvrie ’89, şi-au făcutără partid… Iaca, brâu’, mi-am zis, la vremea respectivă! Şi m-am întrebat cum draci bălţaţi şi-or zice, eventual pentru ce or vrea să militeze?! Dupre mine, cel mai nume potrivit pentru o asemenea adunătură ar fi fost ”partidu’ gorileţilor fără creier” şi musai ar fi fost să-şi aleagă vre-o deviză de genul ”prostia-i beteşug fără leac, eutanasiaţi-ne!” sau cam aşa ceva. Da’ ţi-ai găsit!

Uitasem, din nefericire, snoava filozofului din vechime, care-l definea pe prost drept ”cel care nu ştie şi nici nu ştie că nu ştie” şi ne recomanda să-l ocolim ca pe ciumat! Însă pildele astea, bizonilor nu se potrivesc deloc cu ce-și propun domniile lor hahalerele neamului. Jigodiile astea scatofage își spun pompos / și găunos ”alianța lege și ordine” – alo, pe scurt. Îhî, legea lor, și ordinea băgată nouă pe gât, cu matracu’! Și mai abitir, se jăluie în… internetu’ mare că astăzi nu li se acordă respectul cuvenit, că-s marginalizați, că i-au alungatără dușmanii poporului de la ciolan, chestii pe care le-om limpezi noi mai incolo. Ei, hai să intrăm mai întâi pe podoaba lor de siteu, să ne documentăm!

Zis și făcut: intru, mă uit la rubricuța / cea cu condicuța ”cine suntem” și ce-mi văd ochii? Primu’, tartorele care va să zică, e-un balaure cu nume specific brunet, dinu, și prenume schizoid, că-i gheorghe… Păi, bine, bre, creol la față, smolit la nume și terminator de zmei la prenume?! Ei, cuoane / faraoane, de ce nu-mi povestești matale de mă-ta?  Da’ mai știi, poate că doar de prost îl cheamă gheorghe, c-așa se zice în popor! Dmnealui e securist cu acte-n regulă, dupre cum și reiese din cv-ul atașat, regula-l-ar câinii! ‘Cică o vreme s-ar fi ocupat și de avocatură / și se crede bun de gură. Păi, să nu spui io la ce-o fi bună spurcăciunea aia de gaură așezată-ntre bucile… obrazului, dacă obraz se cheamă tovalul de pe chestia pe care-o ține să nu-i plouă-n gât! Mai departe, titluri academice de-an căcălăul, măria ta, fără comentarii pe la noi, unde 8 din 10 catrindați la bacalaureat mai trec odată și-nc-odată și-nc-odată și-nc-odată… până se plictisesc și renunță! Că de, în țara proștilor, împărat se crede și milițianu’ a cărui singură circumvoluțiune e dunga de la caschetă!

Imediat subt el, un preș’ executiv, neica_costică bartolomeu săvoiu, care se dă diplomaț… cu grade grele, cum o fi și ăla, cristinel diaconescu, jude pe uliță, cu stagii multe pe la secu, că ăștia-s ca ploșnițele, lucrează numai sub acoperire!

După asta, plouă cu vicepreședinți! Asta-i altă meteahnă la noi, guvizilor: ihgemoniconul unui tartore politic se măsoară nu în calitate cât în cantitatea ”vicilor” care se-nșiră dupre el… sau a viciilor? Tot pe-acolo!

Prima-ntre ”vici” e-o matracucă, alis florescu, ori deflorescu, naiba o mai știe, c-acoperirea ei e de ginec_oloagă, vorba cântecului din bătrâni:

”Alice e stramba si n-are doi dinti,
A fost nascuta gresit de parinti…
Bea vodca, fumeaza si injura de sfinti…
Mai are si SIDA si cancer in gat
Proteza din gura ii pute urat.
Mai are un picior… o mana si-atat…”

Dupre ea, mai vine-un balaoacheș, pe care-l cheamă, surpriză, albu și care-și zice specialist în IT… ăsta cu phishingu’ se ocupă, mai mult ca sigur!

Altminterea, tartorele dinu e credincios… famigliei, că-ntre”vici” îl văz și pe fiu-său, hadrian și robertin pe de-asupra, stirpe de rroman! Hopa! Bre, da’ chestia asta nepotism se cheamă, nu-i așa putori securise-dumneavoastră?! Sau dacă-i la voi nu se pune, că-i nepotism în lege, iar noi treb’e să-l înghițim și să-l suportăm… în ordine, ușura-s-ar câinii pe mormintele voastre?!

Înc-un vice vă mai număr, guvizilor, că m-am plictisit și io de-așa adunătură, da’ pe-ăsta nu poci pentru ca să-l sar: neica_costică degeratu, măcelaru’ din sibiu, cu peste suta de ‘pușcați la marea brambureală din ’89, dintre care 26 de morți… actualmente consigliere prezidențial pe probleme de secu_ritate națională. Bă securiștilor, cum vine chestia aia cu marginalizarea, bă? Când aveți ditamai vicele de partid înfipt drept în țurțudanu’ Cotrocenilor, mai aveți mârlănia să vă jeluiți c-ați fost dat laoparte? Hai siktir!

Și dac-ar fi un singur securist la p(h)utere-n țara asta, care nu România, ci securia ar trebui să se numească, dupre condiția obligatorie de a fi securist, sri-st, sie-ist, ori alt soi de scârbicist pentru a accede la o foncție de conducere, oricare ar fi ea?! Da-s sute de sute și mii de mii, vorba… povestitorului! Nu mă credeți, guvizilor? ‘Aidi să-i luăm la rând: chioru-i unu’, asta chiar dacă gurile rele spun că i s-a distrus dosaru’ și nu mai avem probe c-ar fi colaborat cu ei. Io-s convins că dosărelu’ cu pricina stă pitit bine pe undeva și, mai devreme sau mai târziu, pac… sub ochiu’ teafăr o să apară, dimpreună cu șantaju’ ”faci cum spunem noi, sau îl dăm publicității”! Despre actualu’ prim… muistru, despre tonta care va să zică, poci pentru ca s-ă spui c-a fost racolat cu acte-n regulă de sie prin ’97, da’ se poa’ să fi fost mai de dinainte, că se regulă cu bobeică, la Paris, să-i deie ăla clasă, dupre ce-a fost tăbăcit pe brânci de juma’ din populația de boschetari a Parisului. Nu mă credeți, bizoni-dumneavăastră? Iaca link, sa-mi dați crezare, că-l dete-n gât un coleg de-al lui de partid, nemulțămit cu ce se-alese la-mpărțeala foncțiilor:

http://ohanesian.wordpress.com/2013/09/07/te-ustura-victoras/

Altu’ la rând, pe-aceeași foncție și tot așa de deocheat, mihai răzvan… tuzgureanu, pus șăf peste ultimu’ guvern portocaliu direct din foncția de șăf peste șpioni! Intre noi fie vorba, își turna colegii încă din facoltate, da’ hai sa ne facem c-am uitat, ca să nu pierdem vremea cu jupânu’ alifie! De consiglierele prezidențial cristinel diaconescu am pomenit, nu ne mai încurcăm cu el, trecem la bocorapteru’, care, după stagiul milita(u)r la trupe de securitate, ajunge, din gâscaru’ satului Răchițele, stodinte-n Cluj la istorie, unde nu intrai din prima decât dacă aveai pile, nu glumă, și secretar uascr. Aha!

Să vi-l pomenesc pe vătafu’ radioului poblic, guvizilor? Pe jivina aia de ovidiu miculescu ”măritat” cu ambasadoarea româniciii la ONU? Ăstuia i s-a lăsat la vedere angajamntu’ de colaborator al securității, da’ i se-ascund, deocamdată, turnătoriile, ca și potlogoriile făcute pe la diferite posturi de televiziune si de radio, pe care le-a băgat in faliment… dupre râvna pe care-o depune, o să facă și la radiou’ poblic același lucru: batista pe țambal. Mai nou, auz c-a pus camere de luat vederi în lifturi și vrea să mai puie și pe holuri / și-n birouri… pe când și-n bude?

Alt securist, care pozează-n mare liberal, e animalu’ de ghișe, ăla cu circu’ pentru demiterea chiorului, da’ și cu replica ”nu vreau alegeri anticipate, că am credit la bancă” și cu tembela inițiativă a ”știrii pozitive”, să nu mai streseze presa populația cu ce se întâmplă, s-o mintă frumos, ca pe vremea plumbuitului. Ăasta a fost dat de gol odată cu parașuta de mona muscă, despte care n-am mai auzit mare lucru… deocamdată!

Și cu asemenea târlă răspândită peste tot in românica lu’ pește se vaietă securiștii că nu-s băgați în seamă! Păi, să nu-i băgăm unde le stă mai bine? La doi coți sub pământ, adică, nu vă gândiți la prostii! Că de, ei sunt niște comori la casa românului… hai să-i îngropăm cât mai adânc, sa-i fie oricui greu să-i mai aducă la suprafață! Mai ales pe ăștia din alo, pe moroii ăștia ai celei mai sălbatice represiuni de tip stalinist, care-s mânjiți de sângele a tot ce a avut mai bun poporul ăsta în perioada interbelică, pe torționarii de la Aiud, Râmnicu Sărat, Pitești și Periprava, pe autorii masacrului care a umplut groapa comună de la Căciulați, pe complicii asasinului dizidentului Gheorghe Ursu, care de fapt au fost autorii morali ai unui omor deosebit de grav, pe ăștia și pe prăsila lor e musai să-i băgăm in pământ, până nu ne bagă ei pe noi!

Acum umblă bezmetici să-și strângă ”simpatizanți” care să le voteze tartorele, pe șetrarul nespălat de gheorghe dinu, în funcția de președinte al României… v-ați întrebat ce joc de alba-neagra ascunde mișcarea asta? Ei bine, vă spune Gore: că se-alege ori nu, jegu’ ăsta urmărește să legitimeze din nou metodele securității de pe vremea scălâmbului din scornicești: arestările în miez de noapte sub orice pretext, fără nici măcar un cap de acuzare, simulacre de procese, dacă mai cred că e cazul, și, în final LICHIDAREA FIZICĂ A ORICĂROR ADVERSARI, OPONENȚI, SAU CRITICI!

Pe scurt, guvizi-dumneavoastră, nu-i de joacă: dacă mai ieşiţi la mitinguri, înarmaţi-vă-ţi c-o bâtă de baseball şi, dacă vedeţi printre voi hiene dintr-astea amuşinându-şi prada… buleftorală daţi-le cu ciomeaga-n căpăţâni până le faceţi chisăliţă! Altminteri e de rău… Parol, bizonilor!

Despre gorepirgu

sa mai spuie careva ca licheaua capitalista nu-i buna de nimic! pai, fratilor licheaua capitalista era macar desteapta!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ALO, MOROIU’ SECURITĂŢII

  1. Monşer, de ăştia nu mai scăpăm nici după ce vom ajunge oale şi ulcele. Se-mpuiază la greu şi s-au împuiat într-o veselie, semn că le-au priit şi le priesc toate regimurile. Bunici-securişti, părinţi-securişti, copii-securişti, chiar mă întreb retoric dacă mai e cineva pe tarlaua naţională care n-a dat cu pixu’ sau n-a tras cu ochiul. Glumesc, fireşte, dar scot ăştia capul cu un tupeu ceva de speriat. Şi vor să ne ducă – cu ochelari de cal -. către cel mai înalte culmi de civilizaţie şi progres. Dictonul lor este „câinii latră, ursul trece”, nimeni şi nimic nu-i trage pe dreapta.
    Bine spui matale, monşer Gore, dar crez că n-apucăm să-i introducem acolo unde le e locul. Ne bagă ei pe noi… Naşpa.

    • gorepirgu zice:

      o fi cum zici, mon cher, da’ decât cu ei în cârcă, mai bine pe lumea aialală, ca nu-i nici intristare, nici suspin, vorba propagandistului! vorbesc de mine, ceilalti hotărască singuri ce au de facut! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s