Nostradamus pe Dâmboviţa

MS0M

UN RADIO – UN SECURIST…  AL CÂTÂLEA?

 

–        de la mediaadict.ro cetire –

–        pentru conformitate, iaca şi link-ul: http://www.mediaddict.ro/ovidiu-miculescu-sef-la-radio-cu-functii-multiple-si-nume-de-cod

„Ovidiu Miculescu a semnat un angajament cu Securitatea, cu numele de cod„Adrian”. Cu toate acestea, CNSAS nu a găsit note informative furnizate de actualul şef al Radioului. În acelaşi timp, directorul ar putea fi declarat incompatibil după ce a ocupat două funcţii despre care legea spune că nu pot fi exercitate simultan

În perioada 2010-2012, directorul general al Radioului public, Ovidiu Miculescu, a ocupat o funcţie de membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), fiind numit de către Parlament, la propunerea grupului parlamentar PSD.

Potrivit legii, aceasta este o funcţie de demnitate publică. În aceeaşi perioadă, Miculescu era şi director în cadrul Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii S.A, Radiocom. Prin intermediul acestei societăţi se difuzează programele Radioului public.

Legea privind sancţionarea şi combaterea corupţiei arată că cele două funcţii sunt incompatibile. O sesizare în acest caz va fi depusă la Agenţia Naţională de Integritate (ANI) în zilele următoare. De altfel, în declaraţia de avere din 2012,Miculescu a trecut două surse de venit: 93.946 de lei de la Radiocom şi 38.458 de lei – indemnizaţia de membru în Consiliul de Administraţie al SRR.Veniturile familiei sunt completate de soţia sa, Simona Miculescu, din 2008 reprezentant permanent al României pe lângă ONU.

Fost consilier al lui Ion Iliescu pe politică externă, soţia şefului Radioului public a câştigat, anul trecut, 44.414 dolari şi 6.579 de lei. În altă ordine de idei, în octombrie 2011, Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a decis că actualul şef al Radioului nu a colaborat cu Securitatea, deşi a avut dosar. Astfel, „domnul Miculescu Ovidiu este titular al dosarului fond reţea R 94603, fiind recrutat la data de 27.03.1987, pentru apărarea contrainformativă a persoanelor care fac parte din grupul de presă ce participă la activităţi protocolare”.

Sursa: Evenimentul zilei

 Mdea, ăsta,”alintat” de angajaţi cu apelativu’ „coana mimi”, e securist cu angajament în regulă, pr’etenaru’ lu victor tonta, sebi ghiţă,(ce nume de porc, breeee!!!) e sri-st subt acoperire… de-acu’ poci sa mor ferice / astăzi lumea ne cunoaşte / presă zice, secu zice! Şi ce dacă nu i s-au găsitără turnatoriile? A priimit cnsas-u’ toate docomentele securităţii? Mira-m-aş, astea se păstrează, guvizi-dumneavoastră, iar când securistu’ „de bine” calcă strâmb, pac, la „Războiul”!

 P.S.

 Mi-a zis mie-o păsărea c-o sa avem amănunte la vremea potrivită, până atunci, mai cercetăm palantiru’.

Reclame

Despre gorepirgu

sa mai spuie careva ca licheaua capitalista nu-i buna de nimic! pai, fratilor licheaua capitalista era macar desteapta!
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Nostradamus pe Dâmboviţa

  1. Adrian Ovidiu-Minune ăsta se înscrie şi el pe lista nesfârşită a celor care au dat cu subsemnatul şi care au sifonat la greu. Monşer, numai peste din ăştia dăm, dar este şi firesc, pe undeva, toţi aveau talent la scris în alte vremuri. Ptiu, să nu spui vorbă mare, dar crez că şi acuma… Dar nu poci pentru ca să mai spui nimica. A fost şi consigliere al lui Iliescu, ba a avut dosar, ba n-a avut, totul e pe ce parte pică banul… Vai de radioul nostru cel de toate zilele.

  2. Pingback: Coana Mimi… reloaded « Mitica de Bucuresti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s